Serviceportalen

Bokningen är i nuläget preliminär. Vi kommer att kontakta er inom kort för att fastställa det slutgiltiga datumet och tiden. Fyll i uppgifterna nedan och fortsätt till nästa.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Fordonuppgifter - Step 1 of 3
I denna ruta väljer den service som bilens instrumentpanel visar eller enligt biltillverkarens rekommendationer.

När bilen slutar vara meningsfull

Att ta hand om bilen

Varje bil har en motor som regelbundet behöver kontrolleras och oljebyte för att den ska fungera optimalt. Detsamma gäller människor – när vi inte mår bra går vi till doktorn och blir utcheckade. Bilunderhåll är inte något som folk alltid vill tänka på, men om du inte tar hand om din bil kan den gå sönder när som helst eller till och med skada dig allvarligt medan du kör. När människor köper sin första bil tenderar de att ignorera alla varningsskyltar eftersom de är glada över det här nya förvärvet.

A till B

Våra bilar är mycket mer än bara ett sätt att ta sig från punkt A till punkt B. De ger oss en känsla av ägande och stolthet. I vårt dagliga liv tar vi ofta hand om våra bilar och ser till att de går smidigt och bra. Men sanningen är att bilar också är mekanisk levande med sina egna känslor och behov.

Bilägare tror ofta att deras bil inte kan känna något, varför de inte behandlar den försiktigt. Men när din bil inte fungerar bra eller om den inte fungerar, kommer den att meddela dig på sitt eget sätt – vare sig det ger konstiga ljud eller om det är svårt att starta motorn.

Det är därför det kan vara en mycket stressig upplevelse när din bil slutar att funka som den ska. Du måste ta reda på vad som är fel och sedan åtgärda problemet snabbt innan du förlorar jobbet eller missar viktiga möten, eventuellt inte hamna i en stor reparationskostnad.

Även om det kan verka omöjligt för din bil att visa känslor, så är det inte alls sant! Din bil har många känslor också, som glädje eller sorg precis som vi människor gör ibland.

Vi på Serviceportalen tar hand om din bils känslomässiga behov och dess mekaniska problem när det uppstår något fel.

Varmt välkommen att höra av dig för hjälp.

Related posts